Rüyada kendini adetli görmek

Rüyada kendini adetli görmek atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kolaylıklara kavuşacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini adetli gördüyseniz:

  • Eğilimleriniz konusunda dürüst olmalısınız.

Rüyada arkadaşının adet olmasını görmek geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada karısının adet olduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına işaret eder.

Rüyada tuvalette adet olmak sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, insanların takdirini kazanacağına delalet eder.

Rüyada adetliyken yasin okumak maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine işarettir.

Rüyada banyoda adet olmak kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, manevi mutluluğu tadacağına delalet eder.

Rüyada adet kanının aktığını görmek sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, mutlu ve huzurlu hissedeceğine işarettir.

Rüyada kendi adetini görmek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeğin adet olduğunu görmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments