Rüyada kendini ameliyat olmak

Rüyada kendini ameliyat olmak daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, alım gücünün artmasına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Ufkunuzu genişletmek, sınırlarınızı büyütmek istiyorsanız bir şeyler yapmalısınız.

Rüyada ameliyat yerinin kanadığını görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada sırtından ameliyat olmak aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada göz ameliyatı yapmak aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine delalettir.

Rüyada kardeşinin ameliyat olduğunu görmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada oğlunun ameliyat olduğunu görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına işarettir.

Rüyada ameliyat kıyafeti giymek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına yorulur.

Rüyada bacağından ameliyat olduğunu görmek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ameliyat olmamak yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments