Rüyada kendini bacaksız görmek

Rüyada kendini bacaksız görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada kendini bacaksız gördüyseniz:

  • Bazı yalanlar yüzünden üzülmeniz olasıdır.

Rüyada tek bacaklı olmak ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada açık bacak görmek çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, manevi mutluluğu tadacağına rivayet eder.

Rüyada bacakta iltihap görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Rüyada tahta bacak görmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, yaşama hevesinden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacaktan öpmek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına yorulur.

Rüyada kadın bacağını ellemek yolunda gideceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada bacakları olmayan adam görmek el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine rivayet eder.

Rüyada bacağında sivilce çıktığını görmek yeni hobiler edinileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments