Rüyada kendini çatıda görmek

Rüyada kendini çatıda görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini çatıda gördüyseniz:

  • Taraf tutarsanız siz zararlı çıkabilirsiniz.

Rüyada çatıdan düşüp ölmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına alamet eder.

Rüyada evinin çatısının yıkıldığını görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada çatıya tırmanmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına inanılır.

Rüyada çatıya konmak sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini çatışmada görmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çatıdan atladığını görmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına işaret eder.

Rüyada ev çatısı tamir etmek aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada asker olmak ve çatışmaya girmek sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments