Rüyada kendini çok yüksek bir binada görmek

Rüyada kendini çok yüksek bir binada görmek bazı tartışmaların ortasında kalacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, evleneceğinize, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine delalettir.

Rüyada kendini çok yüksek bir binada gördüyseniz:

  • Belli konularda seçim yapmak istiyorsanız zamana ihtiyacınız var.

Rüyada yüksek binalara çıkmak hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine delalet eder.

Rüyada yüksek binadan binaya atlamak başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek binadan aşağıya inmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok yüksek bir bina görmek rakiplerine yenileceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına delalettir.

Rüyada yüksek bina çıkmak bol rızık sahibi olunacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına delalettir.

Rüyada yüksek binanın tepesine çıkmak canını ve malını garanti altına alacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek binanın yıkıldığını görmek fenalıkta bulunmaya, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir binadan düştüğünü görmek karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments