Rüyada kendini engelli görmek

Rüyada kendini engelli görmek maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, nice noksanlık içinde olduğuna, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada kendini engelli gördüyseniz:

  • İnsanlarla fazla yakın ilişkilerde bulunaktan kaçının.

Rüyada bir engeli aşmak işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, ağız tadının da kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada zihinsel engelli erkek görmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, hayalkırıklığı yaşayacağına inanılır.

Rüyada engelli biriyle evlenmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada engeli aşmak çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada engelli erkek bebek görmek aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına işarettir.

Rüyada engelleri atlamak kötü durumlara düşürüleceğine, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına delalet eder.

Rüyada engelden atlamak sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına alamet eder.

Rüyada engelli erkek çocuğu görmek maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments