Rüyada kendini kestiğini görmek

Rüyada kendini kestiğini görmek kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, insanların gözünde olduğu kadar allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine allah tarafından nasip edileceğine, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, ümitsizliğe delalet etmektedir.

Rüyada kendini kestiğini gördüyseniz:

  • Yenilik peşinde olmanız sizi mutlu edebilecek şeyleri keşfetmenizi sağlayabilir.

Rüyada annesinin saçını kestiğini görmek başının ağrıyacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi saçlarını kestiğini görmek eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç kestirip pişman olmak kendisini yıpratacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine yorulur.

Rüyada saçını kestirmiş görmek insanlara yol göstereceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kediyi kestiğini görmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sakalını kestiğini görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına tabir olunur.

Rüyada birinin ağaç kestiğini görmek yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, dinç kalacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının bileklerini kestiğini görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments