Rüyada kendini polis görmek

Rüyada kendini polis görmek yanlış işlere girileceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada kendini polis gördüyseniz:

  • Aslında aynı şeyleri istiyor veya düşünüyor olsanız bile, ne pahasına olursa olsun size itiraz eden veya yapmanız gereken şeyleri söyleyen kişiler olabilir.

Rüyada polisin aradığını görmek sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına işarettir.

Rüyada eşini polis görmek dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada iyi polis görmek hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karakol polis görmek melanetli olayların arka arkaya geleceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada yaşlı polis görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada polis operasyonu görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis kovalaması görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına işaret eder.

Rüyada polis yakalanmak arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments