Rüyada kendini tokatlamak

Rüyada kendini tokatlamak dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada kendini tokatlamak gördüyseniz:

  • Karalarınızı kendiniz vermelisiniz.

Rüyada hanımını tokatlamak çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi kendini tokatlamak iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine yorulur.

Rüyada şeytan tokatlamak yüzünün gülmeye başlayacağına, hastalıklara şifa bulunacağına delalet eder.

Rüyada birini tokatlamak projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kardeşini tokatlamak zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine işarettir.

Rüyada arkadaşını tokatlamak ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına alamet eder.

Rüyada sevgilini tokatlamak kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annesini tokatlamak üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments