Rüyada kendini yeraltında görmek

Rüyada kendini yeraltında görmek hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, bilmek istediklerini öğreneceğine, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini yeraltında gördüyseniz:

  • Diğerlerine bağlı problemler veya yarattıkları dramatik ortam nedeniyle zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada yeraltına inmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, daha büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeraltından su çıktığını görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine tabir olunur.

Rüyada yeraltından su çıkarmak kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada yeraltında olmak genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeraltı görmek ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada yeraltı şehri görmek bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeraltında yaşamak bunun için sıkıntıya düşeceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeraltında olduğunu görmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments