Rüyada kendini yüksek balkonda görmek

Rüyada kendini yüksek balkonda görmek kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, hakkını savunamayacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada kendini yüksek balkonda gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için yaptığınız jestler ilişkinizi güçlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada yüksek balkona çıkmak yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir balkona çıkmak bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, maddi olarak büyük getirisi olacağına işarettir.

Rüyada yüksek balkondan düşmek toplumda iyi bir yer edineceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir balkondan bakmak arkasından iyi anılan kişi olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir balkonda oturmak malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir balkonda olduğunu görmek sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine işarettir.

Rüyada yüksek balkonda olmak iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek binanın balkonundan bakmak beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments