Rüyada kendinin adet olduğunu görmek

Rüyada kendinin adet olduğunu görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, huzur bulacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, kendisini korumaya alacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendinin adet olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gerçekçilikten uzak planlarından veya konulardan bahsedebilirler.

Rüyada bir arkadaşının adet olduğunu görmek alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının adet kanı görmek elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine delalet eder.

Rüyada adetinin gelmesini görmek işten eve bir hayat yaşayacağına, heveslendiği işlerden allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada adet kanı içmek çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada adet bezi değiştirmek müjdeli olaylar yaşayacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının adet kanını görmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına işaret eder.

Rüyada adet olduğu görmek keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin adet olduğunu görmek kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments