Rüyada kepekli saç görmek

Rüyada kepekli saç görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, ticaretinin de hızlanacağına, unvan sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kepekli saç gördüyseniz:

  • Zarafet daha fazla iş birliği anlamına gelebilir.

Rüyada saçı kepekli görmek hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, parasal krizler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçta kepek temizlemek bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada saç kepeği görmek geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada saçtan kepek ayıklamak hayal kırıklığı yaşayacağına, hem çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada saçtan kepek dökmek yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine işarettir.

Rüyada saçlarından kepek döküldüğünü görmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının saçında kepek görmek ele geçen paranın daha da artacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada saçlarını kepekli görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments