Rüyada kestane görmek

Rüyada kestane görmek atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına delalet eder.

Rüyada kestane gördüyseniz:

  • Bazı kişiler fikir veya planlarınızdaki yanlışlara işaret edebilir veya size yeni seçenek oluşturabilecek planlar sunabilirler.

Rüyada saçını kestane rengine boyatmak bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, mutluluk ve huzur bulacağına tabir olunur.

Rüyada birine kestane vermek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden kestane almak yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, kazancının günden güne azalacağına işaret eder.

Rüyada kestane kabağı görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada büyük kestane görmek çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine delalettir.

Rüyada ceviz ve kestane görmek işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada kabuklu kestane görmek kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kavrulmus kestane görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments