Rüyada kibrit almak

Rüyada kibrit almak maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, bir hastalığa maruz kalacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine işaret eder.

Rüyada kibrit almak gördüyseniz:

  • Bir türlü çözümlenememiş bir konu kendi kendine kabul edilebilir bir hal alabilir.

Rüyada ölüden kibrit almak sevdiği kişileri de yanına alacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine inanılır.

Rüyada kutu kibrit görmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada kibrit çakmak ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine tabir olunur.

Rüyada kibritle sigara yakmak kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine işarettir.

Rüyada yanık kibrit görmek uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada kibrit kutusu görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına tabir olunur.

Rüyada kibrit kutusu almak uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada kibrit yakmaya çalışmak korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, işte de mutlu olunacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments