Rüyada kilitlenmeyen kapı görmek

Rüyada kilitlenmeyen kapı görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, yeni bir eve sahip olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kilitlenmeyen kapı gördüyseniz:

  • Araştırmalarınızı kendi yararınıza kullanmanızda fayda var.

Rüyada kapının kilidini açmak yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına delalettir.

Rüyada kapısı kilitli ev görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kilidi kırık kapı görmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına işaret eder.

Rüyada kapıyı kilitli görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, yeni ev eşyaları alınacağına tabir olunur.

Rüyada kapıda asma kilit görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, mutluluğunun büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada kapı kilit görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapı kilidini açamamak kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına tabir olunur.

Rüyada kapıyı kilitle açmak yeniliğin kendisine iyi geleceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Semra

Iyi günler ben ruyamda işten çıktım servise binecektim önce terliklerimi kaybettim buldum sonra çantamı ve ceketimi kaybettim servise bindim ama iş yerinin kapısı açık kalmış ben servisten indim bekleyin kilitleyeyim dedim indim ama dönecektim yol dağlık olmuş zorla tırmandım gittim tam kapıyı kitleyecektim iki tane bayan gördüm içerde güvenliği cagiracaktim acıdım onlara zaten kapıyı da kilitleyemedim kilitlenmemisti o yuzden onları gördüm sonra siz ne yapıyorsunuz burda dedim birden zayıf esmer bir bayan gözlerinin içi bembeyaz oldu bana tıslayarak birseyle vurmaya çalıştı beni öldürmek istedi ama ben uyandım ne demek çok korktum gerçekten