Rüyada kıllı yüz görmek

Rüyada kıllı yüz görmek ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, gümüş ise allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine delalet eder.

Rüyada kıllı yüz gördüyseniz:

  • Sabırlı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada birinin yüzünü kıllı görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünü kıl içinde görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde kıl çıktığını görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına delalettir.

Rüyada insanın yüzünde kıl görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada yüz kılı almak sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünü kıllı görmek işine dört elle sarılacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünün kıllandığını görmek huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına yorulur.

Rüyada yüzümde kıl çıktığını görmek yokluk ve fakirlik göreceğine, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments