Rüyada kilo görmek

Rüyada kilo görmek ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kilo gördüyseniz:

  • Sizden daha önemli pozisyondaki veya sizden büyük kişiler size yardım etmek isteyebilirler.

Rüyada bir insanı kilo almış görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, amaçlardan sapmaya tabir olunur.

Rüyada erkek kilodu giymek kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına inanılır.

Rüyada aşırı kilo almak fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalettir.

Rüyada sevdiğini kilolu görmek sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada kendini çok kilolu görmek iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, sonucun kişi için hayırlı olacağına işarettir.

Rüyada olduğundan kilolu olmak sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kilodunu kirli görmek kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, sorunlarının günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada kilo aldığını görmek özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments