Rüyada kırılan saat görmek

Rüyada kırılan saat görmek hilekar ve zayıf tanıdığa, çok kötü günler geçirileceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırılan saat gördüyseniz:

  • Öfkelenerek zaman kaybedebilirsiniz, öfkeyi bir kenara bırakıp harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada saatinin kırıldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, üzüntülerinin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kol saatinin kırıldığını görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına delalet eder.

Rüyada kırılmış kol saati görmek dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kol saatinin camının kırıldığını görmek elinin kolunun bağlanacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada saat camı kırılması görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, üzüntülerin günden güne artacağına yorulur.

Rüyada saati kırılmak iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saatin kırıldığını görmek bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada kırılmış saat görmek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments