Rüyada kırılmış kol görmek

Rüyada kırılmış kol görmek bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, ticaretinin gelişeceğine, mal ve para kazanılacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada kırılmış kol gördüyseniz:

  • Kendinize yeni ilgi alanları arayabilirsiniz.

Rüyada oğlunun kolunun kırıldığını görmek mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolunda bilezik kırılmak sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, rahata kavuşacağına inanılır.

Rüyada kol kırılması görmek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada annenin kolunun kırıldığını görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına yorulur.

Rüyada çocuğun kolunun kırıldığını görmek amaçlarına nail olacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine inanılır.

Rüyada başka birinin kolunun kırıldığını görmek iyileşeceğine, ferahlayacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kol kırılmak evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine delalet eder.

Rüyada bebeğin kolunun kırıldığını görmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments