Rüyada kısa boylu birini görmek

Rüyada kısa boylu birini görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, güvenli ve mutluluk dolu seyahate işaret etmektedir.

Rüyada kısa boylu birini gördüyseniz:

  • Belli işlerde ya da projelerde ilerlemek adına bazı konuları erteleyebilir veya görmezden gelmeyi seçebilirsiniz.

Rüyada kısa boylu adamla evlenmek elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini kısa boylu görmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini kısa boylu görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına işaret eder.

Rüyada birini boyu kısa görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kısa boylu görmek sürpriz olayların meydana geleceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına delalettir.

Rüyada boyu kısalmış görmek hastalıklarının düzeleceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada kısa boylu olmak bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kısa boylu birini uzun görmek haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments