Rüyada kızını küçülmüş görmek

Rüyada kızını küçülmüş görmek çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kızını küçülmüş gördüyseniz:

  • Hiç olmadığınız kadar politik olmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada başbakan kızını görmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına inanılır.

Rüyada kızı askere göndermek rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine tabir olunur.

Rüyada kızının siyah elbise giydiğini görmek borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada genç bir kızın hamile olduğunu görmek iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine işarettir.

Rüyada bi kızı istemeye gelmek iyi geçiminin biteceğine, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kızın saçlarını taramak kafasının karışacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına işaret eder.

Rüyada hoşlandığın erkeği başka kızla görmek hayatını sürdürmekte zorlanacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kızın saçlarını okşamak rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments