Rüyada armut görmek

Rüyada armut görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada armut gördüyseniz:

  • Umulan yararın veya katılımın sağlanması için anlaşmaların veya üzerinde uzlaşılması gereken konuların tekrar tekrar gözden geçirilerek sonuçlandırılması gerekebilir.

Rüyada armut yemek geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, üzüntülerin günden güne artacağına işarettir.

Rüyada armut dökmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına delalet eder.

Rüyada elma ve armut toplamak zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada armut suyu içmek kızı olanların da gelin edeceğine, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru armut görmek daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ham armut yemek atılan adımların sıkıntı yaratacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada armut tarlası görmek planların tutmayacağına, başarılarının artacağına işarettir.

Rüyada yeşil armut yemek sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments