Rüyada kol saat almak

Rüyada kol saat almak çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, bütçesinin genişleyeceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kol saat almak gördüyseniz:

  • Gözler üzerinizde olabilir.

Rüyada kol saati takmak her anlamda şifa bulmaya, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kol saati hediye almak bereketin ve verimin geleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi renkli kol saati görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kol saati kordonu görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada birine kol saati hediye ettiğini görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kol saat vermek günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla kol saati görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada antika kol saati görmek kazancınızın artacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments