Rüyada kol saatı almak

Rüyada kol saatı almak yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede allah’ın izni ile son bulacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine yorulur.

Rüyada kol saatı almak gördüyseniz:

  • Bir ilişkinize zarar vermek istemiyorsanız, duygularınızı kontrol altında tutmalı, sakinliğinizi korumalısınız.

Rüyada kol saati çalmak tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına işaret eder.

Rüyada koluna saat takmak hasta ise iyileşeceğine, kredi çekileceğine işaret eder.

Rüyada kol saati hediye almak ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada siyah kol saat görmek haksızlığa uğrayacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına işarettir.

Rüyada altın kol saati hediye almak istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kol saatini başkasına vermek bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına inanılır.

Rüyada siyah kol saati görmek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine delalet eder.

Rüyada kol saati kordonu görmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, başarıyla geleceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments