Rüyada kollarını kesmek

Rüyada kollarını kesmek tartışmaların kavgaya döneceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, adaletin geleceğine, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, aradığı aşkı bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kollarını kesmek gördüyseniz:

  • Başkalarının engellemeleri veya olumsuz etkileri nedeniyle yavaşlamamalısınız.

Rüyada baltayla kol kesmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada kol kıllarını kesmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine işarettir.

Rüyada bir kadının kolunu kesmek çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolunu jiletle kesmek özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına inanılır.

Rüyada eşinin kolunu kesmek bolluk ve bereket içinde olacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının kolunu kesmek güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada oğlunun kolunu kesmek kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine inanılır.

Rüyada çocuğunun kolunu kesmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments