Rüyada konuşmadığı birini görmek

Rüyada konuşmadığı birini görmek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, kazancının allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, çok rüyada başkası tarafından taşlanmak alınan bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada konuşmadığı birini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözde desteklerinden haz almayabilir veya hain plan kokusu alabilirsiniz.

Rüyada ölmüş annenin konuştuğunu görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine tabir olunur.

Rüyada farenin konuştuğunu görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada konuşmayan kadın görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada telefonla konuştuğunu görmek dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada keçinin konuştuğunu görmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine inanılır.

Rüyada uzun zamandır konuşmadığın birini görmek gam ve keder çekmeyeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebekle konuştuğunu görmek zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine işarettir.

Rüyada konuşan dana görmek işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments