Rüyada korktuğun birini görmek

Rüyada korktuğun birini görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, galibiyet kazanacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, en küçük sorunda parlayacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına rivayet eder.

Rüyada korktuğun birini gördüyseniz:

  • Dost zannettiğiniz kmseler sizin zannetiğiniz kadar dost olmayabilirler.

Rüyada attan korktuğunu görmek borçlarının kapanacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kor kömür görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine yorulur.

Rüyada kediden korktuğunu görmek kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına inanılır.

Rüyada merdivenden korkarak inmek borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına rivayet eder.

Rüyada birini korkmuş görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet eder.

Rüyada kor ateşte yürümek ayıplı yolara sapacağına, işinin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada kor ateşi söndürmek sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına delalettir.

Rüyada domuzdan korktuğunu görmek büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, onları koruyup kollayacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments