Rüyada kremi sürmek

Rüyada kremi sürmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, karalar bağlayacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına delalettir.

Rüyada kremi sürmek gördüyseniz:

  • Bozuk, çürük ya da uzun ömürlü olmayan şeyler almaya, aldatılmaya ya da kendi dikkatsizliğinizden para kaybetmeye açıksınız.

Rüyada birinin sırtına krem sürmek hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçlarına krem sürmek çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada el kremi sürmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına alamet eder.

Rüyada yüzüne beyaz krem sürmek ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünü krem sürmek fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, mülk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada sırta krem sürmek sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz krem sürmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ruhuna hayrat yapılacağına işaret eder.

Rüyada eline krem sürmek güzelleşeceğine, yeni mallara kavuşacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments