Rüyada külot giymemek

Rüyada külot giymemek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, strese gireceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, en büyük acılarının dineceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada külot giymemek gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan kişilerden uzak durun.

Rüyada siyah külot almak doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz külot görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada külot sütyen görmek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının külotunu görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, işinde zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada külot kaybetmek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine rivayet eder.

Rüyada erkek külotu giymek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirli külot giymek kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, büyük hatalar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı külot görmek kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments