Rüyada külotunu görmek

Rüyada külotunu görmek maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına tabir olunur.

Rüyada külotunu gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser davranmamaya dikkat edin.

Rüyada beyaz külot giymek sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada külot almak sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, ele geçen kazancın azalacağına yorulur.

Rüyada beyaz külot yıkamak bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bayan külotu giymek zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına işarettir.

Rüyada kırmızı külot almak o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına işarettir.

Rüyada kırmızı külot hediye almak eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına işarettir.

Rüyada mor külot görmek girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına işarettir.

Rüyada siyah külot giymek borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments