Rüyada kundura görmek

Rüyada kundura görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, hastalığın biteceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada kundura gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmeye çalışırken sıkıntı yaşanabilir.

Rüyada kunduracı görmek makbul olan şeylere, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kundura ayakkabı görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına alamet eder.

Rüyada kundura almak şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kundura giymek çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı kundura görmek para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek kundurası görmek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kundura giymek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine işarettir.

Rüyada beyaz kundura görmek mutlu olacağına, hafifleyeceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments