Rüyada kurbağa görmek

Rüyada kurbağa görmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, düşmanlarını alt edeceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine delalet eder.

Rüyada kurbağa gördüyseniz:

  • İşiniz veya kariyerinizle ilgili planlarınız mükemmel görünüyor.

Rüyada kurbağa pişirmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına işarettir.

Rüyada elinde kurbağa görmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada rengarenk kurbağa görmek endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile kurbağa görmek ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine işarettir.

Rüyada açık yeşil kurbağa görmek her şeyin ters gideceğine, kırılan kalplerin barışacağına tabir olunur.

Rüyada turuncu kurbağa görmek yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına yorulur.

Rüyada sıçrayan kurbağa görmek eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah kurbağa görmek dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments