Rüyada asker ve silah görmek

Rüyada asker ve silah görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine, allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, işsizseniz işe gireceğinize, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine alamet eder.

Rüyada asker ve silah gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız bir kişi kanalıyla bir fırsat ortaya çıkabilir.

Rüyada eli silahlı asker görmek düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına alamet eder.

Rüyada silahsız asker görmek maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine işaret eder.

Rüyada silahlı asker olmak mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada asker silahı görmek moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, itibarın sarsılacağına tabir olunur.

Rüyada asker olmak ve silah görmek şansın yüzüne güleceğine, üzgün ve karamsar olacağına işaret eder.

Rüyada silahlı askere gitmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, muradınıza ereceğinize işaret etmektedir.

Rüyada silahlı asker görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada asker silah görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments