Rüyada kuyruk görmek

Rüyada kuyruk görmek yönetici makamına geleceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyruk gördüyseniz:

  • Hislerinizi veya belli bir amacınızla ilgili düşüncelerinizi paylaşmanız çözüm üretmenizi ya da tecrübe kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada yılan kuyruğunu kesmek işlerinin tutacağına, esenleyeceğine alamet eder.

Rüyada iki kuyruklu yılan görmek kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuyruğu kopmuş köpek görmek insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, işinin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada fareyi kuyruğundan tutmak başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada kedi kuyruğunun koptuğunu görmek hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan kuyruğu görmek hayırlı kısmetler alacağına ve allah’a şükredecek durumlara geleceğine, düzenin kurulacağına alamet eder.

Rüyada tavus kuşunun kuyruğunu görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyruklu yıldızın düştüğünü görmek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments