Rüyada kuzenlerini görmek

Rüyada kuzenlerini görmek maddi konularda zayıf düşeceğine, haksızlığa uğranacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuzenlerini gördüyseniz:

  • Tanımadığınız kimselerle hangi türden olursa olsun ilişki geliştirmekten kaçınmalısınız.

Rüyada kuzenle yatmak sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada bebek kuzen görmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına işaret eder.

Rüyada kuzenle telefonda konuşmak şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine inanılır.

Rüyada kuzenini bıçaklamak kudretinin yerine geleceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine rivayet eder.

Rüyada kuzenini öpmek kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, kırgınlıkların geçeceğine alamet eder.

Rüyada kuzenini öldürmek dünya mallarının çoğalacağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine yorulur.

Rüyada akraba kuzen görmek büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine inanılır.

Rüyada teyze kuzen görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

Baba tarafı kuzenlerim birlikte toplanmış sohbet ediyordu. Aralarında kendimi fazlalık hissediyordum. Dışlanmış gibi. Annem misafirler için hazırlık yapmıştı. Kuş yumurtaları büyüklüğünde yumurtalara baktım. Bir tanesi boş gibiydi ama sonra onun içinden daha çok canlı çıkacağını anladım. Annem boş zannedip attı. Geri aldım. Dolu olduğunu söyledim. Akşam vakti salona girdiğimde ikramlarda bulunulmuştu. Diğer kuzenlerimle anne tarafı kuzenim de kaynaşmıştı. Gülüyorlardı. Kendimi kötü hissettim.