Rüyada lahana görmek

Rüyada lahana görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, bereketli işler yapılacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına yorulur.

Rüyada lahana gördüyseniz:

  • İçinizdeki sanatçıyı dışarı çıkarabilirsiniz.

Rüyada beyaz lahana turşusu görmek rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada lahana yaprağı görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada lahana turşusu görmek bir ömür olacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine yorulur.

Rüyada beyaz lahana sarması görmek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada lahana dolması görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına işaret eder.

Rüyada lahana kaynatmak daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada lahana yemeği yemek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada pazarda lahana görmek hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments