Rüyada makas görmek

Rüyada makas görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, tatsız günlerin geride bırakılacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, belalara denk gelmeyeceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına delalettir.

Rüyada makas gördüyseniz:

  • Eski hobilerinizi ya da yapmaktan zevk aldığınız şeyleri hatırlayabilirsiniz.

Rüyada iki tane makas görmek variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, özel hayatında sessizleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnak makası kaybetmek çok kolay bir hayatı olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine yorulur.

Rüyada kırılmış makas görmek gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine delalet eder.

Rüyada birinin makas verdiğini görmek hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi saçlarını makasla kesmek hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, parasını ve malını kaybedeceğine inanılır.

Rüyada yerde makas görmek maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnak makası kullanmak malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine alamet eder.

Rüyada rüya tabirleri tırnak makası görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments