Rüyada masa örtüsü almak

Rüyada masa örtüsü almak anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, yüzün güleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada masa örtüsü almak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanmanız gerekiyor.

Rüyada mor masa örtüsü görmek ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine delalet eder.

Rüyada beyaz masa örtüsü görmek tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına yorulur.

Rüyada siyah masa örtüsü görmek çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada beyaz dantel masa örtüsü görmek işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada masa örtüsü işlemek hayatının güzelleşeceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına işarettir.

Rüyada renkli masa örtüsü görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil masa örtüsü görmek hayatının zorlaşacağına, halsizleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı masa örtüsü görmek aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, sahip olduğu nimetin artacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments