Rüyada mavi taş görmek

Rüyada mavi taş görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, talihinizin artacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, şeref ve rütbeye, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi taş gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişilere, akrabalarınıza, ortaklarınıza ya da çalışma arkadaşlarınıza biraz zaman tanımalısınız.

Rüyada mavi renkli taşlar görmek işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi taşlı elbise giymek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, ana baba dualarının alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi taşlı küpe görmek malının da eksilmeyeceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada altın mavi taşlı yüzük görmek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi taşlı yüzük taktığını görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi taşlı kolye görmek sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine alamet eder.

Rüyada mavi çakıl taşı görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada mavi taşlı yüzük almak kavgaların biteceğine, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments