Rüyada mecliste olduğunu görmek

Rüyada mecliste olduğunu görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, işlerin sürekli artacağına rivayet eder.

Rüyada mecliste olduğunu gördüyseniz:

  • Bir taraftan hobilerinize veya yaratıcılık gerektiren işlere zaman ayırmak, bir taraftan da sosyal anlamda sorumluluklarınızı yerine getirmek istiyorsunuz.

Rüyada türkiye büyük millet meclisini görmek sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada kendini mecliste görmek tövbelerinin allah’a ulaşacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada meclise girmek sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet meclisi görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine rivayet eder.

Rüyada zikir meclisi görmek tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına delalettir.

Rüyada mecliste konuşmak yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada meclis binasını görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına delalettir.

Rüyada büyük millet meclisini görmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments