Rüyada memesini görmek

Rüyada memesini görmek rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada memesini gördüyseniz:

  • Başlama düdüğü çaldığında hazır olmak için ön çalışmaları dört dörtlük yapmalısınız.

Rüyada memede akıntı görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada memeyi sıkmak yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada memede irin görmek ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada başka bir kadının memesinden süt aktığını görmek sorunların birdenbire daha da artacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına işarettir.

Rüyada karısının memesinden süt emmek musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi memesinin büyüdüğünü görmek herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada komşunun memesini görmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine işaret eder.

Rüyada kızının memesini görmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments