Rüyada mendil görmek

Rüyada mendil görmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, yeni bir eve sahip olacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mendil gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşmeli, yeni kişilerle tanışmalı, daha önce denemediğiniz şeyler denemelisiniz.

Rüyada kına mendili görmek çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına inanılır.

Rüyada mavi mendil görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil mendil görmek hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz mendil sallamak çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına işarettir.

Rüyada yeşil mendil almak sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına yorulur.

Rüyada mor mendil görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada selpak mendil vermek bir beladan kurtulacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada oyalı mendil görmek bolluk içinde yaşayacağına, hikmet sahibi olacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments