Rüyada mezar taşı yaptırmak

Rüyada mezar taşı yaptırmak rahatın kaçacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına alamet eder.

Rüyada mezar taşı yaptırmak gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz bir hediye hayatınıza mutluluk getirebilir.

Rüyada annesinin mezar taşını görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, kazançlı bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada taştan mezar görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşayan birinin mezar taşını görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar taşı silmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada mezar taşı taşımak işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine işaret eder.

Rüyada kırılmış mezar taşı görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına rivayet eder.

Rüyada mezar taşına sarılmak geçim için verdiği savaşın kızışacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi mezar taşını okumak yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments