Rüyada mezarını yapmak

Rüyada mezarını yapmak yaptığı işlerin günbegün artacağına, saygınlık kazanacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, gelirinin daimi olacağına, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına delalettir.

Rüyada mezarını yapmak gördüyseniz:

  • Mesela işvereniniz, yöneticiniz, babanız ya da kadınsanız eşini, öğrenciyseniz öğretmeninizle tartışabilirsiniz.

Rüyada mezarlıkta banyo yapmak rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına işaret eder.

Rüyada mezarlıkta düğün yapmak hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezara tuvaletini yapmak yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına işarettir.

Rüyada mezarlığa çiş yapmak kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta ev yapmak bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarda düğün yapmak toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlığa ev yapmak karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar taşı yapmak o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments