Rüyada mısır almak

Rüyada mısır almak günahlara, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, rüyayı gören kişinin kur’an ve allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada mısır almak gördüyseniz:

  • Kendinize dönük manevi dünyanız ağırlık kazanabilir.

Rüyada mısır ufalamak mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına delalet eder.

Rüyada siyah mısır görmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada mısır koçanı görmek kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mısır hasadı görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine inanılır.

Rüyada pazardan mısır almak bir anda atılıma geçeceğine, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine mısır vermek kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine tabir olunur.

Rüyada haşlanmış mısır görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına rivayet eder.

Rüyada toprağa mısır ekmek imza ve söz yetkisi edineceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments