Rüyada nar koparmak

Rüyada nar koparmak kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, her daim bereketli işler yapacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nar koparmak gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu sizin ele alış biçiminizle diğer tarafın ele alış biçimi arasında fark olabilir.

Rüyada ağaçta nar görmek hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, üzüntülerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada olgun nar görmek ticaretin büyüyeceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine delalet eder.

Rüyada nar yerken görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına işarettir.

Rüyada nar bölmek sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına işaret eder.

Rüyada nar ekşisi almak etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada ayva nar görmek zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada nar ve incir görmek kalabalık bir aileye sahip olunacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine rivayet eder.

Rüyada kurtlu nar görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments