Rüyada niyetli olmak

Rüyada niyetli olmak sahip olacağı malın faazlalığına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, rahat yaşayacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada niyetli olmak gördüyseniz:

  • Arkadaş veya akrabalarınızla bir araya gelebilir, birlikte program yapabilirsiniz.

Rüyada cuma namazına niyet etmek iyi hissedileceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine tabir olunur.

Rüyada niyetini görmek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada ev yapmaya niyetlenmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada namaz için niyet etmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına alamet eder.

Rüyada namaza yanlış niyet etmek bir işi rakiplerine kaptıracağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine inanılır.

Rüyada abdeste niyetlenmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine tabir olunur.

Rüyada namaz kılmaya niyet etmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada niyet çekmek kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments