Rüyada nohut görmek

Rüyada nohut görmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, yalan söyleyeceğine, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada nohut gördüyseniz:

  • Yüksek sesle dile getirerek sizi rahatsız eden şeyleri bertaraf edebilirsiniz.

Rüyada nohut ekmeği görmek çok güzel işlere gireceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına inanılır.

Rüyada yanmış nohut görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine yorulur.

Rüyada taze nohut yediğini görmek parasız ve ekmeksiz kalacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada iri nohut görmek rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada pilavlı nohut yemek şansın kapanacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarlada nohut toplamak planların aksayacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına delalettir.

Rüyada mercimek nohut görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına inanılır.

Rüyada nohut ıslatmak birçok işin birlikte yapılacağına, geçim derdinin olmayacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments