Rüyada nur görmek

Rüyada nur görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, büyük başarılar kazanacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, kişinin şansının artacağına rivayet eder.

Rüyada nur gördüyseniz:

  • Ekonomik veya duygusal ilişkilerinizde sihirli bir değnek dokunuşu söz konusu olabilir.

Rüyada nur suresi görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözde nur görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada üzerine nur yağdığını görmek kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Rüyada nurlu adam görmek moralinin ve sağlığının da bozulacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kabede nur görmek zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına delalettir.

Rüyada sütlü nuriye görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada nurdan ışık görmek sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Rüyada nur ismi görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Fffff

Ben rüyamda sabah namazı kılarken dağın arkasına nur indiğini gördüm neye dalalettir acaba.